HOT NEWS - DRINGEND

Lepage zoekt werfverantwoordelijken, mechaniekers, elektro-mechaniekers, piping specialisten, kleppen- afsluiter mechaniekers en monteurs.

  Solliciteer online via pagina "contact"


01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
Industriële knowhow die op uitmuntendheid mikt

Industrieel onderhoud, (de-) montage van productielijnen, laswerkzaamheden, piping, … Voor deze, en nog vele andere projecten, opdrachten. Kunt u rekenen op de industriële knowhow van Lepage, die garant staat voor de degelijkheid van de installatie.

Diensten van Lepage

Lepage voert als industrieel dienstverlenend bedrijf zijn opdrachten ter plaatse bij de klanten uit. De teams van Lepage kunnen dankzij hun diverse kwalificaties en knowhow een groot aantal diverse taken aan.

 

Multidisciplinaire teams

Lepage beschikt over een team van bijna 240 medewerkers van wie de technische competenties algemeen worden erkend. Dankzij de diversiteit van de disciplines waarin onze medewerkers zijn gespecialiseerd, en de verscheidenheid van hun profielen kunnen we meerdere projecten in gevarieerde sectoren uitvoeren. Iedere interventie wordt uitgevoerd onder leiding van een projectleider, die toezicht houdt over alle werkzaamheden. Op het terrein mobiliseert Lepage de beste specialisten, telkens met dezelfde doel op het vlak van de veiligheid, de kwaliteit en de naleving van de uitvoeringstermijn voor ogen.

Door al die competenties samen te brengen, beschikt Lepage over alle knowhow die nodig is om alle taken die inherent zijn aan uw projecten, tot een goed einde te brengen.

 

Omvangrijke multidisciplinaire projecten

Lepage heeft zijn succes in geen geval aan het toeval te danken. Het is het resultaat van een specifieke benadering waarbij de kwaliteit van de verleende diensten en de tevredenheid van de klant een absolute vereiste zijn. De projectleiders van Lepage definiëren op een systematische manier samen met iedere klant wat de verwachtingen zijn, zodat ze in een volwaardig partnership met onze klanten de conceptuele overwegingen (nog) kunnen uitbreiden met specifieke wensen.

Met die knowhow die in de loop der jaren werd opgebouwd, is Lepage in staat om in een hele reeks sectoren werven voor/met meerdere industriële marktspelers tot een goed einde te brengen.

Zo voerde Lepage o.a.  in de energiesector zowel in kerncentrales als in thermische installaties opdrachten uit. Lepage werkt ook regelmatig samen met studiekantoren en voert opdrachten uit voor uitrustingsspecialisten. Lepage is ook nog in andere industriële sectoren actief, zoals open mijnexploitaties,  de staal-, cement-, glas-, farmaceutische- als de voedingsindustrie. Chemische en de petrochemische sector.

Door zijn erg hoge reactiesnelheid kan Lepage heel snel nieuwe projecten opstarten.

 

Kwaliteits- en veiligheidsbeheer: uw meerwaarde

Veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn op het werk maken deel uit van onze prioriteiten en krijgen in iedere fase van een opdracht de nodige aandacht. De strenge normen die we hebben opgesteld, gelden uiteraard niet alleen voor onze teams. Maar ook voor onze externe partners. Op die manier garanderen we niet alleen de bescherming van personen en goederen, maar ook de naleving van alle wettelijke voorschriften.

Dit beleid, waarin kwaliteit, veiligheid en welzijn op het werk voorop staan, vormen sinds lang een typisch kenmerk van Lepage. Dat streven naar uitmuntendheid werd intussen ook al beloond met de ISO 9001-2000-certificaties sinds 1995 en de VCA**-certificatie sinds 2003.

 

 Degelijk materieel met het oog op een hogere kwaliteit

Niet alleen op het vlak van human resources worden erg hoge kwaliteitsnormen gehanteerd. Hetzelfde geldt voor het materieel, zoals blijkt uit het gereedschaps magazijn. Waar u werkelijk alles vindt wat nodig is om welbepaalde opdrachten uit te voeren. Ook bij het beheer van dat magazijn wordt een strenge discipline toegepast in de vorm van een nauwkeurige controle van de kwaliteit. Als een volledig geautomatiseerde opvolging. Zo worden van alle hefwerktuigen, en al het toebehoren regelmatig de betrouwbaarheid en de veiligheid door erkende instanties geïnspecteerd.

 

Blik op de toekomst …

Meer dan honderd jaar na zijn ontstaan blijft Lepage de toekomst enthousiast tegemoet zien. De onderneming baseert zich daarbij op hoogwaardige concepten en een knowhow waar zowel de klanten als de partners unaniem erg tevreden over zijn. Gelijktijdig anticipeert Lepage op de industriële evolutie ... en dan meer bepaald de opkomst van beloftevolle sectoren waarvoor specifieke competenties werden ontwikkeld.


Lepage Frères s.a.- Aurorestraat 2A - 6040 Jumet - België - Tel : + 32 (0)71 28 57 00 - Fax : + 32 (0)71 28 57 01

BTW : BE 0401.722.332 - Reg. Num. : 08-00-9-3 - H.R. Charleroi : 48.957

BNP Paribas Fortis : IBAN BE97 2600 0491 5949 - BIC GEBABEBB - ING : IBAN BE48 3600 3660 0227 - BIC BBRUBEBB